keresés menü

Buliiránytű: még egyszer csináljunk úgy, mintha nyár lenne!

giphy

Péntek

Cari Lekebusch @ A38

A Technokunst a svéd Cari Lekebusch úgynevezett hurrikán-technójával búcsúztatja a nyarat és tölt fel mindenkit az őszi szezonra. Előtte Isu és Dork játszanak, a látványt pedig szokás szerint a Kiégő Izzók biztosítják.

Beaner @ Corvintető

A LavaLava szervezésében érkező Beaner Berlinből hoz szuperhangulatos house-okat. Azt írja magáról, hogy nagy mestere a mobiltelók elveszítésének, illetve stimulánsok nélkül is sokáig fenn tud maradni. Emellett szereti a technikázást és a könnyfakasztó finálékat.

Amsterdam Soul Club meets Past Perfect vol.3. @ BOTB

A Past Perfect pedig az Amsterdam Soul Club-os Jost látja vendégül – immár harmadszor. Így a ’60-as évek beat és soul ritkaságaira lehet számítani a Beat On The Bratben egész éjjel.

Szombat

kolor @ BVSC strand vol. 2

A tavalyi nyár után idén is kiköltözik egy napra a kolor a BVSC strandra. Két medence, zöld gyep és a budapesti éjszaka kipróbált dj-i várnak mindenkit már délután négytől.

Lakosa @ A38

A londoni technoproducer, Lakosa játszik egy sor magyar dj-vel az Einfach Berlin és a Monkey6 közös nyárbúcsúztatóján (a Lick The Click után) a Hajón.

morningdeer @ Ludwig Múzeum

Dányi Kriszta nagyszerű barkács-experimentális jazzpop-zenekara a morningdeer játszik (és most tényleg tessék ezt szó szerint érteni) este nyolctól a Hantai kiállításon a Ludwigban azoknak, akik egy picit odafigyelősebb dologról álmodnak a nyár uccsó szombatján.

Vasárnap

Goodbye Summer Minifest @ Kontra

Egy csomó hardcore-zenekar köti össze a nyárzárást olyan fontos társadalmi kötelességekkel, mint a kireksztés elleni harc vagy a természet kizsákmányolásának megállítása.

Tali mindenütt!

Tűz tartalom 🔥