keresés menü

Buliiránytű: Itt van az ősz, itt van újra, egynéhány eseménnyel

Péntek

Tilos Szülinap @ Dürer Kert
Reméljük, hogy erről nem kell nagyon mondanunk semmit. Bogrács, pezsgő, gyertyák, huszonhárom év!

Rewind Special @ Corvintető
Őrületes seggrázás lesz a Corvintetőn, ugyanis nem csak hogy trap, hiphop és bass zenék fognak szólni (Palotai, Cadik, MC Zeek, Zosha), hanem lesz egy fiúkból (Urban Dance Hungary) és egy lányokból álló (Goodas Crew) tánccsapat is! 

Classy Classics @ VOLT Music Bar
Folytatódik TMX és a Stamusic közös klubsorozata, a régi tánczenei klasszikusokat a legfrissebbekkel ütköztető Classy Classics. Ha a város közepén hirtelen nem jut eszedbe semmi, akkor ide bátran mehetsz pénteken.

Michael Kuebler @ BOTB
A német-magyar Rework nevű new wave csapatból Michael Kuebler játszik hűvös szintetizátorokra és szikár dobképekre épülő zenéket Mesti, Gasman, Viage és Bonyika közreműködésével.

Kuro @ Fresh Fesztivál
A péntek titkos szuperbulija a Képző gólyatábor-fesztiválján lesz, ahol az Ivan And The Parazol után, éjjel fél egykor lép színpadra a magyar horrorisztikus dark techno császára, Kuro. Ha más nem, ő jó indok arra, hogy felszálljatok a hatos HÉV-re és kizötyögjetek Szigetszentmártonig.

Szombat

Lick The Click @ A38
Olyan messze soha sincsen a nyár, mint az első szeptemberi hétvégén, de ilyenkor még érződik az elmúlt nyár melege. Innentől minden szabadtéri buli az utolsó lehet, ezért kell elmenni délután az A38-ra.

Planewatching 7 @ Budapest Airport
Repülőgépbámuló buli a reptéren elvágyodó, hazavágyódó, bárhol is, de táncolós zenékkel este hattól másnap koradélutánig. Zenélnek: Planewatching dj’s, Sazabio, Kyo, Monilit, Nova Gravity, Designer Drums, majd reggel héttől Sunrise set – mindenki együtt. 

Szagos Hörigekkók @ Frisco
A Frisco gyermeki szürreáliával és kamaszos keménykedéssel nyitja a suliszezont. Az általános iskolát a zseniális Szagos Hörigekkók, a gimit DJ Morty Feldman és Scorpio Rising Atesz, a szakmunkásképzőt pedig a Đ‡3§3Ł $ΔuNĐ §y$†€M képviseli a bulin. 

Lawrence Williams @ Lumen
Nincsen mindenhol kiplakátolva, de a Lumenben kisebb-nagyobb gyakorisággal a nappalik hangulatát idéző, remek koncertek szoktak lenni. Most szombaton Lawrence Williams és Boros Levente szaxi-dob duóját ajánlják ők és mi is. 

Vasárnap

Nadja @ A38
Mi is lehetne jobb vasárnap estére mint egy kis ambient doommal elsimítani a hétvégén összeszedett szarkalábakat. Az A38 fedélzetén a kanadai Nadja duó lesznek a mentális kapitányok egy exkluzív audiovizuális műsorral, mi pedig – feltételezhetően – az elvarázsolt legénység.

Hát izé, tali mindenütt!