keresés menü

Buliiránytű: hol nincs még kitéve a TELTHÁZ vagy az ELMARAD feliratú tábla?

giphy

Péntek

Seven Davis Jr. @ Toldi
Caribou ide vagy oda, a pénteki nap igazi csúcseseménye a vokális jövőhouse-zenék egyik legfrissebb szenzációjának, Seven David Jr.-nak a fellépése lesz. A filmbeillő élettörténettel rendelkező énekes-producer ugyanis nem csak hogy először jön Budapestre, hanem karrierjének legjobb pillanatában.

Mambo @ LÄRM
Az igazi lokálpatriótáknak pedig a LÄRM-et illik célbavenni, ugyanis péntek éjjel indul a “titokzatos új magyar partisorozat (a Mambo, amelynek) brand-je alatt egyesülnek a budapesti techno/house DJ-k új generációjának neves képviselői.” A sort Beta, Forsek és Roland Handrick nyitják. 

Super Italo Disco @ BOTB
A Beat On The Brat-ben pedig a Past Perfect italo-ügyi szakértőcsapata válogat a műfaj slágereiből és titkos favoritjaikból. A kulturtörténeti bevezetőkurzust a Recorderen lehet elvégezni.

Szombat

Kylie Minogue @ Budapest Aréna
Valljuk be, Moritz von Oswaldékat nem lehet semmivel pótolni. Így talán a legokosabb döntés, ha 180 fokos fordulattal célbavesszük a Budapest Arénát, ahol is az örökifjú Kylie Minogue mutatja be idén tavasszal megjelent lemezét – feltehetően csomó régi bombasláger kíséretében.

St. Vincent @ A38
És akkor még nem beszéltünk St. Vincentről. Az ellenállhatatlan fellépéseiről híres art-rockénekesnő hajós fellépését úgy harangozzák be, hogy az év legfontosabb klubkoncertje. Ami nyilván majd csak szombat este válik el, viszont aki nem szeretne lemaradni, az iparkodjon a jegyvásárlással, mert már csak néhány – kizárólag személyesen megvásárolható – jegy maradt!

Technodub Seance @ LÄRM
Akik kötik a kutyát a karóhoz és feltétlenül dubtechnót akarnak maguknak, azokról pedig a LÄRM aktuális legénysége gondoskodik, a hivatalos afterpartiból a Nagy Budapesti Dubtechnó Bulivá avanzsált szeánszukkal.

Lux Interior Birthday Bash @ Vittula
Ha pedig valami nagyon furcsát akarsz, akkor irány a Vittula, ahol a legendás Cramps még legendásabb néhai frontemberének (Lux Interior, aki a gifen bulizik) a posztumusz szülinapi bulija lesz recsegő rockzenékkel és Urbanplayer-közeli oroszbarát felvezetéssel.

10329294_10152435829004033_4016326875111089697_n

Tali mindenütt!