keresés menü

Partiiránytű Az Utolsó Előtti Nyári Hétvégéhez!

Péntek

Telekinesis @ A38
A neurofunk nevezetű drum & basses alműfajra specializálódó Eatbrain Records buliján a szlovén Telekinesis lesz a vendég sötét, ipari hangzású ámen beatjeivel. A hajnalig tartó buliban játszik még hazai részről Jade, SKC és Sickboy is.

Hangmás @ A38
Szintén pénteken tartja a szokásos évi, úgynevezett hajósüllyesztő buliját a magyar indie színtér fáradhatatlan csapata, a Hangmás. Előttük az E.Z. Basic, Supersonic illetve Kollaps tagokból verbuválódott Hoodoo Offenders melegít.

Farbe Nacht @ wndrlnd
A margitszigeti csodaországban farbwechesel zenészek dj-znek. Galactic Jackson és Maximilian Sinclair duója színváltós űrdiszkót, Sammy T. Thompson és Lil Sagittarius pedig megborult tánczenéket ígérnek.

All The Small Things @ BOTB
Időutazós buli a poppunk aranykorába, akciós VBK-kal, generációs slágerekkel és hoppá, még én is teszek be olyan számokat, mint ez itt. Ha legyalultad az agyad a héten, akkor ez a te bulid!

Szombat

Andrey Pushkarev @ A38
Az őrületes B My Lake-bulija után Pushkarev egy budapesti szeánszot is beiktatott a menetrendjébe. Hatórás nagybetűs DJ-SZETT, majd hajnali áhítat várható. Nem véletlenül jön már sokadszorra, lassan már bérelhetnének neki egy lakot a körúton. Előtte természetesen Isu a felvezető.

Easy Lovin’ Summer Closing @ kolor
A szexuális fekete zenék helytartói, a sosem a múltba, hanem mindig előre tekintő Slanki és Turner, vagyis az Easy Lovin-os srácok biztosan nagy hacacárét kerekítenek a Kolor gyomrában, és még Takeshi is társul hozzájuk!

Nomuri Piknik @ Vituki Strand
Augusztus 9. után újra medencés minifesztivál lesz a Vituki uszodánál, a program ugyanaz: zene és tánc koradélutántól hajnalig a legjobb muris dj-kkel, de lehet enni, inni, sportolni, meg mindent amit egy strandon el tudtok képzelni. Ami pedig nem lesz, az a hangerőkorlát.

Marge @ A38
A koraesti sávban ad koncertet a Hajón a magyar indie pop reménysége, Marge. Kortárs elektronikával felütött popzene és egy jó énekesnő. Egyszerű recept, csak nálunk ritka – ezért érdemes meglesni.

Soul Cure @ Fogas
Az utolsó nyári Soulcure-on durva időutazásra visz el minket Gandharva és Von Yodi. A program: 50s ➝ r’n’b, rockabilly, 60s ➝ beat, rock, soul, jazzdance, 70s ➝ funk, afro, latin, 80s ➝ disco, 90s ➝ hip hop. Hát izé, nyaktörő fordulatok, az tuti!

Bal & Safair klasszikus d&b szett @ TELEP
Erről aligha kell többet mondanunk, hiszen nélkülük a hazai dobbasszus szcéna csak félkarú óriás lenne – még akkor is, ha már mindketten szívesebben játszanak körmönfont house-t. De nem ezen az estén! Irány emlékeket idézni.

Tali mindenütt!

Tűz tartalom 🔥