keresés menü

Budapesti buliéjszakák nyáriasítva: itt a hétvégi menü

És te már sejted, mivel búcsúztatod el a júniust? Bizony, itt az első nyári hónap utolsó weekendje, egy újabb ürügy a mókázásra, de nem baj, mert cserébe lesznek is jó dolgok. Feltéve, hogy ki mit vár ettől a hétvégétől. Például:

PÉNTEK –  Ha lebegnél egy kockaszerű alagsorban:
Akkor a mindig megbízható, lassú és tudatos elektronikus zenékben utazó LAY-UP estre kell menned. Aminek két házigazdája, Bernáth Peti és Mesterházy Ákos is megtisztelt minket már egyegy podcasttal, a nevük pedig régóta krómmal körbevont garancia arra, hogy izgalmas hangok jönnek ki a membránokból. Mégpedig a Trafó alagsorában, a Kontrában! Szállós szőnyegektől a dubtechnóig nyúlik ezen a napon a skála, többek között fellép először saját zenéivel a legjobb magyar ambient blog vezetője, Moesko:

PÉNTEK – Ha berlini hauzra imbolyognál:
Akkor komoly esélyekkel indulsz, de ehhez mindenekelőtt az A38 felé kell venned az irányt. Mert fellép a lemezlovas, producer és kiadótulajdonos Phonique! Aki ilyesmikkel szokta térdre kényszeríteni például a Panorama Bar vagy a Tresor közönségét:

SZOMBAT DÉLELŐTTŐL HAJNALIG – Ha jótékony is lennél meg piknikeznél is:
Akkor írd be a Google kalendáriumba emlékeztetővel a LIGET DZSEMBORIT! A Liget Club & Bar karöltve a Városkommunikáció Bloggal és a Budapest Bike Maffia csapatával a Népligetben közös főzést, kultprogramokat, szabad ég alatti bulikát szervez, de még vébéközvetítés és dizájnpiac is lesz, űristen. Live actek! Tombolahúzás! Sörvirsli! Slam Poetry! FREE NÉPLIGET!

SZOMBAT – Ha eszes teknó lebeg a lelki szemeid előtt
Tesla lesz akkor a helyszíned, mert Isu és Wuki, a népszerű minimál alkotórábor két ambasszadorja áll be a pult mögé. Mármint nem csapolni, hanem. (A Teslát itt mutattuk be.)

SZOMBAT – Ha barátilag elektronikáznál
Akkor nézd és hallgasd meg a két baráti szervezőcsapatot, a Bounce-t és a Monkey6-et a hajón. Akik nyilván megint bebizonyítják, hogy mi a viharnak kellenek ide külföldi fellépők, ha a magyarok is tudnak? Fellépnek Vanistól az Uffalo Steez-en át Asio Otus-ig jó sokan.

SZOMBAT – Ha diszkógömb alatt rugóznál mélyházra:
Akkor irányozd be az URIMURIT, mert a Death On The Balcony duója pakolgat, állítólag mindig hangulatuktól és helyszíntől függően, diszkótól a deep technóig, szóval tessék bátran otthon hagyni a gallérokat, mert ez már nem az iroda. Itt egy mix a sztároktól:

https://soundcloud.com/deep-prod/death-on-the-balcony-exclusive