keresés menü

Felbőgnek a magyar startupok, kimutatják a foguk fehérjét

Végre szemmel tekinthető és ujjal tapintható a magyar csoda, ami elvileg egyszer majd kirángathatja az országot a régi gazdasági berögződések pókhálójából, naggyá teheti a viharvert nemzetet és elismertté a magukra maradt kreatívokat: először van Startup Safary Budapesten ezen a csütörtökön és pénteken, azaz április 21-én és 22-én.

A múzeumok éjszaka koncepciójához hasonlóan a teljes budapesti startup szektor, vagyis több mint 80 cég megnyitja ajtóit a Berlinből érkező és immár tíz országban sikeres rendezvénysorozat keretében, lesznek okosító reggelik, irodatúrák, workshopok, hackathonok és meetupok.

Például itt lesz a világ egyik legnagyobb videójáték fejlesztő cég, az Electronic Arts társalapítója, Jeff Burton is:

Olyan kérdésekre kaphatunk választ, mint hogy hogyan tervezzünk 3D nyomtatót, vagy hogy hogyan szerezzünk 40 millió felhasználót az appunkhoz. A Skyscannernek például nagyjából ennyi van, így a kérdésre a cég product managere, Badó Andrea fog válaszolni. De lesz beszélgetés Oszkó Péterrel is a Power Angels képviseletében, valamint szó ejtődik big datáról, robotokról, smartcityről, gasztro startuppokról, airbnb-ről és titkosításháborúról is.

Az eseményt egy nagy startup buli zárja az International Geek-Together szervezésében. A Budapest Startup Safary bővebb programja és további információk itt találhatók!