keresés menü

Így nyitott meg a Bodry, az új pesti forrószpot

“A Bodry névre keresztelt három szintes üzlethelyiségben kap helyet a Kalóz Records hanglemezbolt, a Müskinn táskamárka műhelye és boltja, szeptembertől pedig itt nyitja újra kapuit a STORE 5621 vintage ruhabolt” – ezzel a leírással, amit a tegnapi nyitóesemény Facebookos leírásából loptunk ki, minden lényegest elmondtuk a barátságos újhelyről, ami a róla elnevezett utcában, a Bródy Sándorban lőtte ki a rakétáit csütörtök reggeltől estig.

Professzionális információ: a lemezbolt DJ Suhaidé, aki többtízezres kollekciójából válogat, mazsolázgat, illetve szemezget itt eladásra.

Úgyhogy már csak a fotókat illesztjük ide, amiket ottjártunkkor készítettünk. DJ-k egész sora adta egymásnak a kormányt és a kilincset a nap folyamán, itt Pándi Balázs érkezését tekinthetjük meg, aki extra Sun Ra szettel készült:

Itt már DJ Gandharva pakolgat (de játszogattak még HuskyJoe-tól DJ Crimsonig, Yinnától a Küss Mich fiúkig több tucatnyian, ha leejtettünk volna a Bodryba egy zsáknyi pépesített fokhagymát, akkor elmondhattuk volna, hogy szinte a komplett fővárosi bakelitgyűjtő zenebuzi underground fokhagymától bűzlik).

Belülről kifelé a látvány:

 

Még a SILF-duó fele és a Farbwechsel kiadó egyik alapítója, Zalkai Bálint AKA Alpár is beletúrt a barázdákba:

És persze sokan mások is:

Ez meg itt a műhelyszint. Ahol egyébként még akad szabad hely kreatívoknak, akik éppen munkaasztalt keresnének Budapesten:

Molnár András, azaz The Stanley Maneuver:

Telenkó Ábel trenddiktátor fodrász, csípőből:

További rendkívüli hangulatképek:

 

Végül a kedvenc beszélgetésünk az utcáról:

– Na, már csak egy újabb kocsma kellett ide!
– Ez lemezbolt és műhely, csókolom.
– És szentelt vizet isznak, ugye?!

Sok sikert a rendkívüli üzletháznak! Egyébként stream is zajlott a többórás megnyitóról, azt itt lehet akár újra megtekinteni.