keresés menü

Blatti: kurvulás kizárva!

Az Absolut Budapest blogja ugyanis több tekintetben is körüljárja a karrierjét, mondhatni mélyinterjút készítettek Blatt Imivel, a szoftvonalas house-ok egyik legjelentékenyebb budapesti helytartójával. Akiről például mi is csak most tudtuk meg, hogy eredetileg paksi! És van itt még pár dolog, amit megtudhatunk róla, úgy mint:

  • kamaszkorában breaktáncversenyt nyert
  • nemrég pedig festett egy képet
  • nem bírja a kurvuló dj-ket, akik csak azért játszanak egy adott zenét, mert azt az őket hívó hely megkívánja, vagy hogy minél több fellépést kiírhassanak a Facebookra, vagy csak szimplán azért, mert imádják a rivaldafényt.

Ő ugyanis nem ilyen.

Ellenben ilyen:

És hogy még milyen, arról itt lehet bővebben olvasni. De nem ő az egyetlen, aki megszólal errefelé, további toronymagas kreditfaktorral rendelkező fővárosi figurák sorakoznak még az Absolut blogján, és még fognak is a későbbiekben. Hiszen mégiscsak ezer arcról van szó!

Ide tartozik még, hogy október 9-től két héten keresztül ABSOLUT.BUDAPEST kiállítás nyílik a Gozsdu udvarban, az egyes bejáratoknál lesznek kiállítva a képek Mészáros Zsuzsitól, Kovács KoPé Pétertől, Soós Bercitől és Talabér Gézától, naná. Azt is tessék tekinteni!