keresés menü

Jó film helyett akkora mémet csinált a Netflix, hogy nyugalomra kellett intenie az embereket

Sandra Bullock főszereplésével és Susanna Bier rendezésében készült el a 2014-ben megjelent nagysikerű horrorregény, a Madarak a dobozban filmváltozata – a Netflix gyártásában.

A film elég visszafogott kritikákat kapott a nézőktől és a kritikusoktól egyaránt, általános közvélemény, hogy hatalmas ziccert sikerült kihagyni, pedig minden együtt volna egy erős filmhez.

Ahhoz, hogy momentán ez legyen a legnépszerűbb film imdb-n már a nézők kreativitása kellett. Túl nagyot nem spoilerezünk azzal, hogy ha elmondjuk, a film szereplőinek bekötött szemmel kell haladniuk, hogy elkerüljenek valami szörnyűséget.

Az emberek pedig jól lecsaptak erre a részletre, és már készen is volt a Bird Box Challenge, vagy a #birdboxchallenge, tehát mindenféle hülyeségeket csinálnak az emberek bekötött fejjel, és egymást noszogatják hasonló akciókra.

Néhány nap alatt odáig eszkalálódott as dolog, hogy az amcsi Netflix elkezdte kicsit kényelmetlenül érezni magát, és most egy közleményt adott ki, amiben kéri az embereket, hogy ésszel parádézzanak bekötött szemmel, mert egy mém sem ér annyit, hogy bárki megsérüljön, ne adj isten, kórházba kerüljön.

innen