A Slow Budapest és MaMi-naptár egy olyan határidőnaplót raktak össze, ami abban segít, hogy minél több szabadidőt tudjunk magunknak felszabadítani jövő évre.

A Slow Budapest mozgalom annak nyomán jött létre, hogy egyre nagyobb az emberek túlterheltsége. Nem ritka, hogy a hétköznapokat teljesen kitölti a munka, illetve az egyéb elintéznivalók, és még az is jobb esetnek számít, ha hétvégére legalább nem marad semmi. Esetleg a nagybevásárlás, vagy fodrászhoz elmenni, ja és még télikabát is kéne lassan. Áááááá!

Lassíts le: ez a Slow Budapest és az egész mozgalom alappillére. Elsőre nehéz volt nekem is elhinni, de az Urbanplayer.hu nagy Slow-tesztje után be kellett lássam, egész egyszerűen sokkal hatékonyabb lesz a napom, ha iktatok be szabad órákat.

Ezeknek a kötetlen periódusoknak a megtervezésében nyújt nagy segítséget az inspiratív dizájnba bújtatott anti-határidőnapló.

A könyvformájú naptár nem csak napi, hanem éves szinten is működik. Rögtön az elején arra kér, hogy határozzuk meg éves szinten a magunk belassulásával kapcsolatos elvárásainkat.

Majd tovább haladva havi tematikákat is ajánl, amiket a Slow Budapest két éves tapasztalatai alapján találtak ki.

És akkor még ott vannak a meglepetésszerűen érkező tematikus napok, mint például az ölelés napja rögtön január hatodikán.

Az anti-határidőnaplót az inspirációs matricacsomaggal (olyan üzenetekkel, mint pl.: Piknikezz!) december 1-ig lehet kedvezményes áron, 6000 helyett 4800 forintért megrendelni az info@slowbudapest.hu-n.

Bövebb információt errefelé találtok.

Igazán kifinomult magasélet: megjött a Roadster print! Lapozz bele, rendeld meg, élvezd! (X)