keresés menü

Állítólag a régi szövegei miatt tiltották ki Tylert az Egyesült Királyságból

Néhány napja Tyler az utolsó pillanatban lefújta négy szigetországi fellépését a “körülményekre” hivatkozva. Most egy Twitter-posztban adta meg ennek az okát.

“2009-ben írt szövegek miatt nem engednek be az Egyesült Királyságba a következő 3-5 évben. (Holott nyolc hete is jártam ott.) Ezért töröltem a koncerteket.”

Menedzsere, Christian Clancy pedig egy jóval hosszabb Tumblr-posztban fejtette ki a részleteket, amiből kiderül, hogy egész pontosan Tyler első két lemezének, a Bastardnak és a Goblinnak a szövegeivel volt a probléma: “erőszakra buzdítanak”, “intoleránsak a homoszexuálisokkal” és – kapaszkodjatok meg – “terrorcselekményekhez vezethetnek.”

https://www.youtube.com/watch?v=U7LZvOfHB00

Clancy főleg azzal érvel, hogy ez a Tyler már nem az a Tyler, aki 18 évesen felelőtlenül szövegelt, és már régóta másról szólnak a számai, ahogy ő is teljesen más ember lett. Bármekkora hülyeség is ez a kitiltás így, azt azért tegyük hozzá, hogy az egész Odd Future sikerét a korai lemezeik nihilista dühe alapozta meg. Tehát valószínűleg Tyler csak turistaként mehetne ma Angliában, ha az ominúzus sorokat akkor nem reppeli bele a világba.

(via Fader)