keresés menü

Akkora péntek jön, hogy kiakad a buliiránytű

1111

PÉNTEK

Vie gehts Schatzi? @ Telep X Központ
Közös bulival jön a budapesti COOL két fellegvára, a Telep és a Központ, ahol DJ Bootsie és egyéb magyar zenészek mellett a lengyel James Blake, Mateusz Rosinski is tiszteletét teszi.

Dillinja @ A38
A lassan negyed évszázada a szakmában lévő drum&bass-mestert a tizenötéves Bladerunnaz prezentálja az A38-ra. Az este folyamán zenél még: Mastif, Statik és kiváló vendégszerzőnk DJ Ren

Knobkreek, Miller Fate, Silf, Gördön @ Kontra
Az előremutató magyar elektronika prominens figurái a Kontrában randevúznak. Az itt debütáló Knobkreekben a silfes Alpár krautos szintijei találkoznak berriloom játékos témáival, a titokzatos Miller Fate szintén itt lép először a színre. A Silfet és Gördönt a Küss Michből pedig nem hinnénk, hogy be kell mutatni.

Technokunst Club @ LÄRM
A megújult LÄRM-et (amiről azt írják szervezőék, hogy: “az átalakításokkal amellett, hogy megmaradt eddigi sötét egyszerűsége és 100 dB bírása, még inkább leváltak a Fogasháztól, illetve hangulatában tovább technosították a tereket”) a Technokunst veszi be péntek este. Isu és Dork vendége Lázár Gábor lesz, aki finoman szólva a kísérleti oldalról közelíti majd meg a táncteret. Az attendszámok alapján érdemes időben érkezni ide.

Aarion 3rd B’day @ Toldi
És még mindig nincs vége. A Toldiban a Nightdrive támogatásával ünnepli harmadik születésnapját az Aarion. A fellépők pedig az alábbiak lesznek, hogy tényleg őrült nehéz legyen dönteni merre menj: Uffalo Steez, Headshotboyz, Myamo, Skrude és Utah. 

SZOMBAT

The Phantom @ LÄRM
A szombati éjszakára sokkal egyértelműbb, hogy a LÄRM a helyes döntés. Nem elég, hogy van új csokolózófolyosó, még vadabb fények, még a lengyen romatikus house kultikus duójának, a Ptakinak fele, Phantom is jön. Gnorkról, Soundbankről és Telefunkenről nem is beszélve. 

Terrible Ted lemezbemutató koncert @ G3 Rendezvényközpont
A budapesti underground gitárzenei színtér idei legnagyobb szenzációja, a Terrible Ted mutatja be frissen megjelent új lemezét. Az előzenekar az idén szintén szuper lemezt kiadó derTANZ lesz.

Vaadat Charigim @ Kontra
Ha héber nyelven hallgatnál shoegaze-t, akkor viszont a Kontrába menj, ahol a Vaadat Charigim énekli meg az izraeli mindennapok fenyegetettségét. Előttük pedig az év legjobb magyar zenekara, a jazz for metalheads jelszóval nyomuló Makrohang lesz.

VASÁRNAP

Charlemagne Palestine @ Vakok Intézete
Az erőteljes szinpadi jelenlétéről ismert, különc minimalista zeneszerző, Charlemagne Palestine nyitja a négy év után visszatérő Ultrahang Fesztivált. Jövő héten folyamatosan lesznek izgibbnél-izgibb programok – úgy készüljetek!

Tali mindenütt!