keresés menü

Csatlakozni ér: Budapesten is elindította a közösségi futóklubját az Adidas

Az Adidas Runners Budapest futóklub célja, hogy egy közösségbe fogja mindazokat, akik szeretnek futni. A klub két edzője, Kiss Áron és Darabos Balázs civilben erőnléti edzők, egyaránt foglalkoznak hobbisportolókkal és profikkal, így nem számít, hogy milyen szinten vagy, az Adidas Runners számít rád is. A klubnak van egy csapatkapitánya is Debreczeni Dóra személyében, ő az, aki az edzőkön felül az egész közösséget összefogja.

Róluk van szó:

Az első bemutató edzés és futás már meg is történt egy csomó ismert arc közreműködésével. Ennek az összefoglalója a fenti videón csekkolható. A lényeg, hogy a közösségi futások június közepétől indulnak. A hangsúlyozottan nyílt futóklub Facebook-csopijához ITT lehet csatlakozni, ezen a felületen lehet megtudni, mikor lesznek a soron következő futások.

Hogy miért is olyan jó ez? Azt mondja el Végső Péter, az adidas brand marketing menedzsere:

“A futás közösség kovácsoló ereje hatalmas, ahogy azt a több tízezres versenyeken is láthatjuk, de a kisebb elkötelezett közösségek adják annak a tömegnek is a magját.

Ez a futóklub az egészségtudatos, futást szerető emberek gyűjtőhelye, legyenek akár lelkes amatőrök, akik esetleg csak most döntöttek az életmódváltás mellett, vagy harcedzett profik, akiknek a város egy valódi versenypálya. Itt mindenki megtalálja a számításait és profi szakmai csapat segítségével válhat jobbá, amellett, hogy kikapcsolódik.”

    

Tűz tartalom 🔥