Riri ugyanis bekövette az Instagramon.

Adetutu OJ Alabi, vagy simán csak Adetutu olyasmit hordoz arcán, amit sok nigériai, és amit leginkább rejtegetni szoktak: több, mély heget az arcán. A törzsi hagyományon alapuló beavatkozást korábban még csecsemőkorban végezték el, ma már egy törvény tiltja ezt. Adetutu viszont nemhogy nem titkolja a maradandó bőrkarcokat, hanem büszkén viseli őket.

“Ez én vagyok. Ne hagyd, hogy a hegeid meggyengítsenek”

– mondta a BBC Africanak a láthatóan életvidám Adetutu, aki azért is szeretett volna nagyon részt venni a Rihanna-féle Fenty Beauty kampányában, mert a márka egyik fontos üzenete amúgy is az “önmagunk szeretete.”

A modell ezért elkezdte minden nap megosztani magáról ugyanazt a képet a közösségi médiában, és másokat is erre kért, mert hát ugye a Reményhal.

Ami végül, úgy tűnik, felúszott valamelyik csatornán Rihanna szemei elé.

Riri ugyanis követni kezdte a modellt, egyelőre szó nélkül, de tudjuk jól, mit jelent, ha valakinek followere lesz egy 60+ milliós követőtáborral bíró szupersztár. Adetutu ezzel gyakorlatilag a siker kapujának küszöbén áll, mi meg alig várjuk, hogy lássuk végre az álom valóra válását, mert azt mindig jó látni!

Igazán kifinomult magasélet: megjött a Roadster print! Lapozz bele, rendeld meg, élvezd! (X)