keresés menü

Az archeges nigériai lány minden vágya volt, hogy Rihannának modellkedjen, aztán rendesen meglepődött

Adetutu OJ Alabi, vagy simán csak Adetutu olyasmit hordoz arcán, amit sok nigériai, és amit leginkább rejtegetni szoktak: több, mély heget az arcán. A törzsi hagyományon alapuló beavatkozást korábban még csecsemőkorban végezték el, ma már egy törvény tiltja ezt. Adetutu viszont nemhogy nem titkolja a maradandó bőrkarcokat, hanem büszkén viseli őket.

“Ez én vagyok. Ne hagyd, hogy a hegeid meggyengítsenek”

– mondta a BBC Africanak a láthatóan életvidám Adetutu, aki azért is szeretett volna nagyon részt venni a Rihanna-féle Fenty Beauty kampányában, mert a márka egyik fontos üzenete amúgy is az “önmagunk szeretete.”

View this post on Instagram

How I wish I can model for Rihanna. @badgalriri Don't blame me for aiming too high. Dreams come true. Can y'all please help mention @badgalriri And also repost this please. Thanks. #facemodel #modelsoninstagram #modelwithtribalmarks #badgirlriri #rihanna #fentybeauty #nudelipcolor #stunnalipstick #instamodel #tagrihanna #trendsetter #STUNNAWEEK #stunnaweek #stunna #repost

A post shared by ADÉTUTÙ (@adetutuo.j) on

A modell ezért elkezdte minden nap megosztani magáról ugyanazt a képet a közösségi médiában, és másokat is erre kért, mert hát ugye a Reményhal.

Ami végül, úgy tűnik, felúszott valamelyik csatornán Rihanna szemei elé.

View this post on Instagram

“Single mum. Face model. With tribal marks. Oh! And Rihanna followed me on Instagram.” ??‍♀️?? . @adetutuo.j is the Nigerian model catching everyone’s eye – including @badgalriri ?? ??‍♀️ . ? by @graceekpu . #rihanna #model #tribalmarks #adetutualabi #nigeria

A post shared by BBC News Africa (@bbcafrica) on

Riri ugyanis követni kezdte a modellt, egyelőre szó nélkül, de tudjuk jól, mit jelent, ha valakinek followere lesz egy 60+ milliós követőtáborral bíró szupersztár. Adetutu ezzel gyakorlatilag a siker kapujának küszöbén áll, mi meg alig várjuk, hogy lássuk végre az álom valóra válását, mert azt mindig jó látni!

Tűz tartalom 🔥