keresés menü

Hangulatvideón az Absolut Locals ötkertes éjszakái

Noha az Absolut elsősorban az átlátszó, de ezer színű ital világhíres szakértője, azért nagyon jól tudja, hogy minden bulinak két összetevője van. A hangulathoz igazított italok és izgalmas lokál arcok. Ezért jött létre az Absolut Locals nevű sorozat, amelynek hat alkalmán hat megkerülhetetlen budapesti figurát hoztak el az Ötkertbe, hogy ők bemutathassák, mit jelent számukra a város.

Volt Carbonfools örömzenélés Fehér Balázzsal és exkluzív dj-szett Karányitól. Soós Berci, Králik Dani és Lenkey Ákos személyes hangvételű fotó- és pólókiállításokkal jöttek. Müllner Csaba pedig különc haverjaival csinált egy őrült bulit.

Ha ott voltál akár egyiken is és visszamennél, vagy másfele jártál és már bánod, akkor jó helyen jársz. Hozz egy italt és már indíthatod is Knapp Dávid hangulatvideóját, ami a hat éjszaka esszenciáját kivonatolja három percben.

És akkor most azt kérdezed, hogy

Mi volt ez a príma kísérőzene? Egy kiadatlan Disclosure-trekk, vagy mi? Mondjad már!

Elmondjuk: Karányi Dani John Whitfielddel közös dalára, a HITIME.-ra bólogattál ilyen jót. És ha már egy ilyen tuti pop house-zal ajándékozta meg Karányi a lokál arcokat, akkor már tényleg alap volt, hogy az Absolut Budapest blogja Talabér Géza és a többiek után vele is leült egy vodkaszóda mellé témázgatni. Karányi pedig örömmel mesélt nem csak a zenéiről, hanem az utazásairól és még a kutyájáról is.