keresés menü

Négy új YouTube-csatornát indít az A38, annyira nem bírják hova tenni a koncertfelvételeiket

A hajó képviselői csütörtök délelőtt összetrombitálták a sajtó képviselőit, hogy mondjanak nekik dolgokat, ami az elkövetkező szezont illeti. Innen többek között meg lehetett tudni azt a felizgató tényt, hogy a magyar tévé lassan már nem elegendő az A38 szuper mozgóképes felvételeinek közlésére – másfél évtized alatt több mint 1500 koncert-riportfilm jött össze, és most is évi 250 koncert rögzítésével számolnak -, és hát amúgy is húsztizenhatot írunk, úgyhogy ezekkel a kordokumentum-halmokkal most már igazán kezdeni kellett valamit.

Éppen ezért az A38 szeptember elsejével négy új YouTube-csatornát indít (igen, ezek már most élnek), amik zenei műfajok és stílusok szerint válnak szét, a következőképpen:

Mától ezeken a csatornákon “közel ötven koncertfelvétel, összesen 600 szám lesz elérhető, többek között a Laibach, a Raveonettes, az Amorf Ördögök, Péterfy Bori, az Ivan & The Parazol, Frank Turner, a Kraak & Smaak, a Punnany Massif, a Brains, a Madball, az Animals As Leaders A38-as koncertjei. A filmeket playlistekbe rendezzük, így a koncertek egyben is lejátszhatók, illetve a számok külön-külön is” – közölték.

A csatornák persze rendszeresen frissülnek majd, és lesznek exkluzív, csak ide szánt önálló műsorok is.

“Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ez a vállakozás egyedülálló a magyar online és zenei világban, és hatalmas új lehetőségeket rejt, hiszen a hazai szerzőknek ez további jogdíjbevételeket hozhat, és a magyar zene széles hozzáférésű platformjaként a nemzetközi figyelmet is felkeltheti.”

Úgy legyen.
Ünnepélyesen nézzünk is meg egy frissen feltöltött VHK-t!

Ami pedig az elkövetkező koncertrengeteget illeti, azért mindig ide érdemes kattintani.

Tűz tartalom 🔥