keresés menü

Akkorát lehet napozni mostantól az A38-on, mintha csak a görög tenger mellett ringanál

A koncertekkel több mint tíz éve nagy hullámokat keltő hajó eddig is kerek élményt nyújtott. Ha úgy tetszett, az ember mondjuk beesett szombaton, megtekintett egy míves kiállítást az erre foganatosított térben, majd visszamászott a lépcsőn az egykori ukrán téglaszállító orrára, rugózott az aktuális Lick The Click!-re, aztán kalóriapótlék gyanánt beült végül az étterembe egy erőteljes pastára, végül zárta a sort egy matekmetál-koncerttel a jármű gyomrában.

Nos, a lehetőségek úgynevezett tárháza most tovább tágult, mert szárba szökkent a Metaxa Napozó!

Ami pontosan ilyen, és elképesztő módon nem másmilyen:

Ez az a hely, ahonnan informátoraink szerint senki nem dob ki a kidobó, ha henyélésre vállalkozik, esetleg power nap-re, turbóalvásra, chillaxingre vagy középtempós lepihenésre. Sőt, még egy laptopot is ér előkapni, esetleg meetinget tartani. Igen, legalább ennyi mindenre lehet használni, omega dili!

Kaptunk promociós fajtajellegű képeket is a névadótól, amely ugye azt a görög italt gyártja, ami 1880 óta napfény-érlelte, selymes ízével meghódította a világot, színe borostyánsárga, egy különleges borpárlat és aszúbor keveréke, több éven át tölgyfahordókban érlelve és csodás fűszerekkel, egészen lágyan ízesítve. Az egyik ilyen fölvételt freestyle módon feldolgoztuk, hogy megmutassuk, miről szól ez a dolog.

Erről szól:

Aki pedig be akarna zuhanni a tengerparti bútorok, Metaxás koktélok és görög burgerek ölébe, úgy, hogy ezeket ingyen is élvezze, annak nem kell mást tennie, mint augusztus 7. vasárnap éjfélig megírnia az info@urbanplayer.hu címre, hogy Görögország tekintetében miért rajong úgy igazából. Nem, nem kell feltétlenül az italt írnia, LOL.

Mindenesetre mi a beküldők között kisorsolunk három Metaxa Napozóbérletet, amivel ötször töltenek a Metaxa Sungingerből! Így néz ki, lehet is befűzni az ánégyest!

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥