keresés menü

A vegán csak röhög a vegán! Antilope Kid koncertvideó!!

Straight outta debreceni víztorony.

Linczényi Márkó egy ideje már magára öltötte a paródia-indiepop állati bőrét, és olyan témákat foglalt dalokba, mint a vegán lifestyle, a gyúróőrület, az Operatív Törzs, vagy éppen a legmagyarabb jelenség, a sziauramozva modoroskodó jófejkedés.

Most pedig adott egy koncertet, egyszemélyben a senkinek, illetve mindenkinek, hiszen az aktuális járványhelyzetben a megcélzott közönsége csak az online térben szórakozhat. Ez egyszersmind Antilope Kid első élő fellépése is, mert a szitu hiába fura, az élet nem áll meg, a show must go on, a természet meg utat tör magának, ahogy azt már a Jurassic Park óta jól tudjuk.

Tehátakkor:

“Nagyon furcsa közönség nélkül színpadon állni. Ráadásul ebben a produkcióban teljesen egyedül vagyok a színpadon, szóval még a dobossal sem tudok összekacsintani, vagy jól hátba vágni a gitárossal egymást, ahogy régen csináltuk a Kolinnal a színpadon. A magad uram, ha szolgád nincsen lett a legfontosabb jelmondatom. De aki a covid idején egyszemélyes zenekarral turnézik közönség nélkül, az ne csodálkozzon, ha basszák” – mondta el alákérdezésünkre Márkó. Köszönjük, Márkó!

A videó a Hangfoglaló program és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.