keresés menü

A tavalyi Budapest Essentials 7 legnyerőbb pillanata, ami idén is motivál a jelenlétre

1. Lehet, hogy zajlott bulika itt és történt bulika ott, de nem csak erről szólt a BPES. Hanem például megtisztítottak egy aluljárót a dzsuvától, Budapest városépítési főosztályának szíves támogatásával.

2. Aki az esemény fancy kommunikációja alapján azt gondolná, hogy kizárólag cápagallérban fogyasztható, Andrássy úti helyszínekre szabott középszerű koktélhauzokról szólt a zenei felhozatal, az nem is tévedhetne nagyobbat. Itt volt például a szexisötét garázsos basszus-zenék egyik fontos alakja, Kingdom:

3. A kitűnő, családias Farbwechsel-estéről nem is beszélve, márpedig ők aztán véletlenül sem az ötkertes vonal, hanem a magyar elektronikus zene éjsetét veleje:

4. Elintéztek egy nyílt napot a Ustreamnél, bárki beleshetett az ultimát magyar csúcs-startup irodájába, pedig ilyesmivel az ember legfeljebb blogokon találkozik, fotók formájában.

5. Csináltak egy bulit a Vásárcsarnokban, ami ha nem is a zenéért, de amiatt mindenképp emlékezetes maradt, hogy sikerült megvalósítani a zöldséggel bulizás tényállását:

6. Szerveztek tűzfaltúrát, amin összefűzték a város legutóbbi vagy legütősebb falfestéseit. Ami fontos, mert ezekről az időbeli megvalósítások miatt csak külön-külön szokott tudomást szerezni az érdeklődő.

7. Nem lehet megkerülni azt a tényt sem, hogy ekkora arcvesztéses hangulatok jöttek létre az éjszakában:

És hogy idén mi-merre-mettől-meddig, arról tájékozódni tessék.