keresés menü

A nap videója: így kell helyesen seggrázni, azaz twerkelni!

twerk

Itt a hőség, itt van újra, ilyenkor kicsit mindig bele is őrül mindenki, akadozik a folyadékutánpótlás és a termelés, mi is megengedjük hát magunknak, hogy egy olyan képsort válasszunk a nap videójának, ami tökéletesen passzol ehhez az agymállasztóan perzselő időszakhoz.

TWERK! Az micsoda? Muszáj lesz ezt tudni a poszt végén elhelyezett videó megértéséhez, úgyhogy kezdjünk is bele: a twerk a huszonegyedik századi vadhullámos romantika egyik fontos szimbóluma, egy táncforma, aminek lényege, hogy a női egyed minél jobban előrehajolva és minél nagyobb köröket leíró csípőcsóválással igyekezzen elérni a férfi egyed odaadó vágyakozását. Rövidebben: SEGGRISZA. A szexuálisan szuggesztívnek bátran nevezhető mozgás számos videoklipben, főként hiphop-jellegűekben tűnt fel az elmúlt hónapokban, bár azt tudni érdemes, hogy a kifejezés már 1993 táján felbukkant a New Orleans-i bounce szcénában.

Nem ez a videó a főszereplőnk most, de ezzel vezetjük elő, hogy miről van szó pontosan (tehát nem, nem ez a nap videója, egyelőre csak felfelé pöcögtetjük az érdeklődést egészen a robbanásig):

És akkor jöjjön a nap sztárja, az igazi how to twerk videó, amivel a világ bármelyik nagyvárosi klubjának ünnepelt, ingyen Ace Of Spades pezsgővel kínált sztárjai lehetünk. Vagyis nem, persze, hát nyilván van ebben egy olyan csavar, sőt, kettő, és még annál is több, hiszen a twerkölés is pont egy olyan mozgásforma, amit lehet és illik is ízeire szedni.

Jó étvágyat kívánunk a HowToBasic instant örökzöldjéhez, ez a nap videója!

Tűz tartalom 🔥