keresés menü

A köztéren maszturbálós videojáték lehet 2020 egyik legfrissebb őrülete

Nagyot fejlődött a gaming az elmúlt években, de minimum a tavalyi őrült libás játék óta sejthető, hogy a dili lesz az egyik legnagyobb hívószó ezen a terepen 2020-ban.

És most itt a bizonyíték: felkerült az internetre egy új játék, a Wanking Simulator előzetese, ami azzal kezdődik, hogy a főhős beront egy templomba, majd előkapja a (kikockázott) faszát, és totál destroyer üzemmódba vált, a lehető legetikátlanabb viselkedést produkálva isten házában.

És aztán persze ugyanez megy utcán, hátsó kertben, mások otthonában, úgy, hogy mindegyik szanaszét lesz maszturbálva – de úgy, hogy még a bútorok is repkednek. És mindezért vaskos pontok járnak.

Mindennek ráadásul még egy háttérsztorija is van: a Winston Gay nevű szereplőnek, akivel játszunk, lefoglalta a házát “a korrupt kormányzat”, miután a szomszédok arra panaszkodtak, hogy túl hangosan verte a pélót. Erre bosszúhadjáratba kezd, és minden lehetséges módon agyonrejszolja a várost, ahol él – amíg le nem kapcsolja a rendőrség. De persze még a rendőrt is a mennyezetig lehet masztizni.

Ugye, hogy nagy szükség volt már erre?!

Legalább akkora, mint erre: