keresés menü

A klubtulaj farzsebében robbant fel az e-cigije, térfigyelő kamera rögzítette a táncát

ASS ON FIRE!!! Franciaországban járt rosszul a fiatal üzletember, akinek a saját helye előtt diszfunkcionált a zsebébe dugott elektromos cigaretta. Konkrétan az ujjaihoz is odaégett a kabátja, amikor próbált megszabadulni a szikrázó eszköztől, másodfokú sérüléseket okozva neki. Szerencsére túlélte, és a Facebookra már azt posztolta később vidáman, hogy “ma este égő fáklyának öltözök!”

https://www.youtube.com/watch?v=XI8ovlxAnXU

Egyébként feltételezések alapján az lehetett a ludas, hogy a felforrósodott akksi összekoccant a zsebében lapító pénzérmékkel, és valahogy rövidre záródhatott az áramkör. Ami szikrázást okozott. Rejtély!

Egyébként nem ez az első eset, amikor e-cigik balesetet okoztak, és itt még az emberünk könnyedén meg is úszta. Akadtak már súlyosabb, első fokú égési sebek, egy tizennégy éves gyerek pedig már részlegesen meg is vakult, amikor belerobbant az arcába egy rossz vaporizátor Brooklynban. Az esetek annyira elszaporodtak az Államokban, hogy már fel sem lehet vinni ilyen eszközt repülőgépre például.

És mi a megoldás az ezek után félelemben élő e-cigizőknek? Egyszerű: megbízható forrásból kell vásárolni a műbűzrudat, és nem gyanús bolhapiacokon vagy aluljárós boltokban fillérekért.

(via Complex)