keresés menü

A favágók és a városi kaméleonok is szívnak a bőrrel, de nem ezzel a pengével

A német márka, amiről tudjuk, hogy még Steve Jobsot is elementárisan befolyásolta, szóval a Braun tavaly nyáron készíttetett egy kutatást arról, hogy a fiatal férfitársadalom tagjai életstílusuk alapján milyen típusba tartoznak, és ez az életvitelük mennyire van hatással a bőrükre.

A felmérés arra jutott, hogy nekünk, csávóknak több mint 50 százalékunkat hátráltatja az érzékeny bőre.

:(((((((((((((((((((

És ez még semmike, sajnos. Minden harmadik férfit érintenek az következő bőrproblémák: foltosodás, szárazság és kipirosodás. A férfiak 47 százaléka gondolja azt, hogy a zsíros ételek rossz hatással vannak a bőrükre, és még annál is többen, 55% véli úgy, hogy a sport, és az időjárás is irritálhatja bőrüket.

Sőt, férfiak 46 százaléka naponta több mint hat órát ül a képernyő előtt, ahol masszívan stresszelődnek is, 34 százalékuk pedig naponta legalább egyszer ki van téve a légkondicionáló káros hatásainak.

A németek azt mondják erre, hogy “a férfiak gyakran figyelmen kívül hagyják azt a tényt, hogy a borotva mennyire befolyásolhatja a bőrük állapotát. Az emberi arc változatos, rengeteg vonással és kontúrral, így a bőr felszínéhez való igazodás fontos szempont a borotválkozási eszközök esetében.”

Ben Wilson formatervező viszont előállt a megfejtéssel.

Braun Series 3-nak hívják, és ilyen:

A produkt megbízható, németesen precíziós tervezésének köszönhetően maxikényelmet biztosít a bőrnek, a három önállóan mozgó vágóegység az arckontúrhoz igazodva izeg-mozog. De a legdurvább az, hogy

a szimmetrikus SensoFoil sziták és az integrált középső trimmelő fokozatosan simul a bőrhöz borotválkozáskor!

Minden mozdulattal hatékonyan nyírják le a hosszú és a rövid szőrszálakat, és helytálltak még a háromnapos, nehezen nyírható borostával szemben is. A két nagyteljesítményű Ni-MH akkumlátornak köszönhetően ötperces töltés is elég egyetlen borotválkozáshoz. További előnye, hogy a Braun Series 3 wet&dry modellek kifejezetten alkalmasak a zuhany alatti, illetve borotvahabbal vagy zselével való használatra.

Nincs több repedtsarkú bőr és hulló hám, lehet indulni büszkén a külvilágba!

Tűz tartalom 🔥