“Mindig is lenyűgözött az irodai hangulat, és az a számos perspektíva, ahonnan értelmezhetjük mindezt” – írja az AnOtherMagnek a barcelonai DJ, aki hobbiból elkezdte ezt a fiókot, ami tényleg az office vibes-ról szól.

Fellapozva az __________office profilt láthatjuk is a nagy, egyterű irodák szürke fülkéit, amik reggel kilenctől délután ötig zsongással és termeléssel teltek meg, nézhetjük a sok batár asztali számítógépet, amik lassan már múzeumokba vándorolnak, és persze az ősi telefaxot, meg a jó öreg fröccsöntött giccstelefonokból kifelé tekergő drótokat.

Meg persze az ilyen, nyilvánvalóan promocionális célokat szolgáló felvételeket, hiszen bárcsak így dolgoztunk volna bármikor is:

Csekkolhatjuk azokat az irodákat is, amik a maguk idejében megelőzték a korukat:

És a lépten-nyomon előbukkanó, szívlágyító pasztellszíneket:

“Az elsőszámú inspirációm a MySpace volt”

– árulja még el a nevét titkoló instagramfiókkezelő. Akkoriban ugyanis volt egy Jpeg néven futó arc, aki több könyvtárban kurátorkodott össze mindenféle idióta tartalmat a nyolcvanas évekből, az egyik tele volt állatmintás szőtt pulcsikkal, egy másik ronda családi fotókkal, zavarbaejtően rossz frizurákkal, egy pedig irodai bulikkal.

Ebben csak tíz-tizenkét kép volt, de egy életre beleégett az agyába. És úgy érezte, ezt most éppen lehetne folytatni a legismertebb képmegosztón – mínusz a bulik. Különösen, mert

“az irodai asztalod voltaképpen a te párhuzamos életed.”

Kattintsátok tovább, és nézegessétek a kort, amikor a trash nem csak egy hipszter hívószó volt, hanem maga a valóság!

Igazán kifinomult magasélet: megjött a Roadster print! Lapozz bele, rendeld meg, élvezd! (X)