keresés menü

5 menő vásár, amit bénaság lenne kihagyni karácsony előtt

LAKÁSVÁSÁR / december 6. szombat

Pár hónapja három lány kezébe vette a dolgokat és olyan vásárokat szerveznek, ahol asztalt lehet bérelni és mindenki árulhatja a portékáját a Telepen és a Konyha emeletén. Aki ismeri a helyeket, azoknak nem új, hogy a kínálat leginkább az idejárók ízlését szolgálja ki, egyébként nagyon színes a kofák felhozatala, találhatsz vintage cuccokat, ezeréves fényképezőgépet, sohasem használt darabokat streetwear márkáktól, de a mostani alkalommal például a Kis Hungarikumhatározók vagy az Einfach Berlin is ott székel majd szombaton.

lakivásár

Gardrób Közösségi Vásár / december 7. vasárnap

“Kinek ne lenne otthon számtalan ruhadarabja, melyet megunt, kinőtt, sosem vett fel, de sajnálja kidobni, mert többre érdemesnek tartja őket annál? Nekünk is van, mi sem tudtuk eddig, mi legyen velük, aztán egy hirtelen gondolattól vezérelve kitaláltuk a ruhavásár ötletét” -írják az esemény oldalán. A szervezők beleültek a tutiba, ugyanis sok embernek van levetett gönce és olyan is, amit már nem vesz fel többet. Tessék elmenni és megnézni, hogy mások már mit nem vesznek fel többet!

WAMP / december 7. vasárnap

Ahogy azt megszokhattuk, a WAMP most is jelentkezik vasárnap, ezúttal tündéri alcímet is adtak az eseménynek: A kedvenc karácsonyi vásárod első vasárnapja. Tényleg nagy dörrenésnek tűnik: több mint 200 árus fog kipakolni a Millenárison, hogy közelebb repítsen a karácsonyi bevásárlás végéhez. Itt van 500 forintos belépő, viszont teljes egészében levásárolható.

Showroom Kiárusítás / december 11-13.

“Hatalmas showroom kiárusítás a Basic Collection-nél! Szeretnétek minőségi bútorokat fillérekért? Egyedi kiegészítők, textíliák, bőrök, műbőrök után kutattok?” – kérdezik az esemény leírásában. Ugyan ki ne szeretné kicicomázni a kéglit egyedi cuccokkal?! Itt a remek alkalom, hogy a három nap alatt megtaláljuk otthonunk hiányzó darabját, vagy ne adj isten valaki karácsonyi ajándékát. Bútorturkálásra fel!

LoveBug Vintage Vásár / december 12-14.

A LoveBug is három napig kínálja a portékáit, de nem érdemes az utolsó napra hagyni, mert elkapkodják az ásvány és tollas ékszereket, a bakelit cuccokat és mindazt a rengeteg kincset, amit egy velős vintage vásár tartogat.