keresés menü

Szupervicces weboldallal a koronavírus ellen

Ne fogjunk kezet, mossuk meg gyakran, sőt, még annál is gyakrabban, köhögjünk zsebkendőbe, tüsszentsünk zsebkendőbe, ne menjünk emberek közé, ha a szarullevés tüneteit fedezzük fel magunkon – megannyi szeriőz jótanács a koronavírusbuli közepén, amik megfontolásra érdemesek. Komolyság és komorság, ez a vibe uralkodik most 2020 tavaszának legaktuálisabb témája körül.

Na de humort mindenből lehet, és mindenből kell is csinálni, ráadásul ha mindez még valami újszerűséggel is párosul, akkor az így okozott röhögés igazán felszabadító bír lenni bármilyen nyomasztás közepette.

A Do Not Touch Your Face nevű weboldal annyit csinál, hogy lemonitorozza, hogyan néz ki, amikor megérintjük az arcunkat, és ezek után a bűnös, pofázmányhoz közelítő tenyerünket mindig fel fogja ismerni, és egy nagy NO! rákiabálással hozza tudtunkra, hogy megint rosszban sántikálunk. A történet persze akkor kerekedik ki igazán, amikor nem zárjuk be ezt az ablakot, csak félrerakjuk, hogy aztán teljesen elfeledkezzünk róla, és egy óra elteltével, amikor öntudatlanul az arcunkhoz birizgálunk, ránk ordítson a laptopunk.

Próbáljátok ki! Meg ezt az új üdvözlési formát is:

Tűz tartalom 🔥