keresés menü

Tollakkal, de szárnyak nélkül suhan Berlin utcáin az 8bar egyedi bringája

Nos, itt vagyok én, aki tizenkét éves korom óta nem ültem bringán. Tudom, hogy ez baromi ciki, de van az úgy, hogy még az én szemem is megakad 1-1 kétkerekűn. Ez történt most is.

Adott két berlini székhelyű brand, a Ucon, akik ruházattal foglalkoznak, illetve az 8bar, akik meg biciklikkel. Namost, ha egy ruhamárka összespanol egy alapjában véve sportolással foglalkozó teammel, abból általában egészen jó dolgok szoktak megszületni. Stefan, az 8bar alapítója egy éven keresztül dolgozott a Ucon két agyával, Jochennel és Martinnal egy bringa megdizájnolásán. Az alap koncepció csupán annyi volt, hogy az egyébként is kizárólag egyedi biciklik gyártását végző 8bar tökéletesen beleillik abba a képbe, amit a Ucon kiszélesített magának: minél több kreatív arccal, csoporttal kollaborálni, hogy színesíthessék nem csak a portfoliójukat, de a látókörüket is.

A közös munka során azonban részt vett a Berlin-szerte ismert Toons is, aki kézzel festett tollakkal tette még egyedibbé a látványt, na meg persze magát a vasat is.

Van 11 perces kisfilm is, ami tökéletesen vázolja a kollab mikéntjeit és miértjeit:

A bringát meg ne is keressétek sehol, az bizony már valakié.

 

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥