A Bonbonbon nyers vegán desszertjei mindig is három lábon álltak. Az íz, az egészséges alapanyagok és a dizájn egyaránt fontosak számukra. Dia és Dorka Újhelyi Zsófi formatervező segítségével találta ki a bonbonbonjainak új és a korábbinál praktikusabb csomagolásait.

A cseresznyefából készült, letisztult dizájnnal bíró dobozok egyaránt alkalmasak lesznek a kávézókba és rendezvényekre, ebből a belül zsírpapíros felületű kis tappancsok eldobhatóak lesznek. A Bonbonbon minimál logója is nagyon jól megtalálja ezeken a helyét.

Emellett a kávézókban elviteles lehetőségként lesznek pasztellszínekkel csalogató papírtokok, amikbe a fadobozokhoz hasonlóan négy darab golyócska fér bele.

Emellett van még egy papírdobozuk a fadoboz mintájára készítve. Ez lesz az ajándékcsomagolásuk, aminek a Valentin-napi verzióját a hét folyamán mutatják majd be.

A Bonbonbon glutén és cukormentes modern desszerteket készít kizárólag nyers alapanyagokból. A kezdeti kiindulópontjuk a mindenki által ismert kókuszgolyó volt, ebből a formából kiindulva kísérletezgetnek sóssal, édessel, állandó és szezonális alapanyagokkal, tehát minden jóval. Az első cseresznyefából készült kínálódobozukat például mangó ízű bonbonbonokkal avatták fel.

(via BonbonbonBehance)

Igazán kifinomult magasélet: megjött a Roadster print! Lapozz bele, rendeld meg, élvezd! (X)