keresés menü

Szevasz, íróasztali káosz, haladj elfele! Ez a csávó megcsinálta a minimalista tárolók királyát

Aki asztal mögött, monitor előtt dolgozik, valószínűleg találkozott már a jelenséggel, amikor a nap végére egy nagy halom izé tornyosul előtte, mert hát a dolgok elsősorban előkerüknek, de maguktól el nem tűnnek.

Jeff Sheldon, az UGMONK dizájncég vezetője, ami először csak szép pólókat akart nyomni, de aztán teljes lifestyle branddé duzzadt, és mára már többtízezer cuccot küldött megrendelésre több mint hatvan országba, ugyanezzel a bajjal szembesült:

az állandóan megjelenő káosszal.

Úgyhogy nekiugrott tervezni egy olyan tárolót, ami nem olyan, mint a megszokott, nagyobbacska, a látómezőbe zavaróan belógó, fröccsöntött-színes darabok, amik nem felszámolják a zűrt, csak tünetileg kezelik azt. Három éven át dolgozott rajta, végül megszületett a Gather, ami amennyire egyszerűnek néz ki, annyira át van gondolva – főleg azzal a ragyogó húzással, hogy mindenki a saját preferenciái szerint legózhatja át magának.

Emberünk azt mondja, hogy bár lassan egy évtizede tervez tárgyakat, eddig erre a legbüszkébb – talán nem véletlenül jutott el a Kickstarter kampány is odáig, hogy még hatvan nap állna rendelkezésre a pénz közösségi összekalapozására, de már a belőtt 18 ezer dolláros összeg ötszörösénél jár a virtuális malacpersely.

“Minél többet használom a Gathert, annál inkább észlelem a hatását a hatékonyságomra”

– mondja az alkotó. Meg azt is, hogy amúgy egy csomó más helyen is lehet használni, nem csak a home office-ban. Például a konyhában és a hálóban:

Amúgy meg tényleg hetykén néz ki. Itt lehet szert tenni egyre!