keresés menü

Rabszállító buszból faragtak kriminálisan szép otthont

Egy elrácsozott buszban, smasszerek gyanakvó pillantásai által követve – ez nem az az élethelyzet, amire kifejezetten sokan vágynának. Viszont van az az élethelyzet, amikor egy ilyen járműből kikerül a rács és a smasszer, és bekerül pár másik dolog, amitől egészen megváltozik a fekvése.

Amikor Ben és Meag Poirier kiszúrt magának egy nyugalmazott 1989 Chevy B6P rabszállítót, egyből tudták, hogy ebből álomotthont tudnak kreálni. És megtették.

Ambíciózusék fogták a fél méter híján éppen tízméteres buszt, és olyanra kupálták ki belülről, hogy elsőre meg sem mondaná az ember, hogy ez itt egy guruló batár – tették mindezt úgy, hogy többnyire újrahasznosított fával dolgoztak.

És egyébként még DIY-kályhájuk és zuhanyzójuk is van, arról nem beszélve, hogy teljesen off the grid gyűjtenek áramot, azaz kizárólag napelem-panelekkel.

Persze mindez nem egyik pillanatról a másikra jött össze – éveken át dolgoztak rajta. Vagyis a The Wild Drive-on, bocsánat, mert az a minimum, hogy az ember egy ekkora projekt után elnevezi élete projektjét.

A saját oldalukon egyébként érdemes elolvasni azt is, hogy ott kezdték, hogy három és fél év alatt kellett 28 millió forintnak megfelelő dollárral kiegyenlíteniük diákhiteles és autókölcsönös tartozásaikat, amit sosem felejtenek el, és ugyan

nem akarnak senkit meggyőzni, hogy éljenek egy buszban, csak megmutatni, hogy így is lehet pénzügyi stabilitást megalapozni.

Ide klikk, ha érdekel a teljes sztori!

Instán pedig lehet követni a további útjukat.