Ami ráadásul teljesen off the grid, azaz független elektromos hálózattól és vízhálózattól, mindent a saját berkein belül old meg.

A Getaway nevű startup igazi városelhagyós álomprojekt, és 99 dollárért bárki magáévá teheti egy éjszakára Bostontól két órányira.

Mindössze négy hét alatt építették meg, a villanyszuflát napenergia szolgáltatja, propán gáztűzhely és komposztáló vécé van benne. De az ötletgazdák gondoltak a szabadidőre is: társasjáték, bringa, meg némi könnyű olvasmány is került a házikóba, amiről most merje mondani bárki, hogy nem töltene el benne pár hasznos napot, távol a munkaügyi feszültségektől és a város zajától.

További szuperség, hogy a bérleti díj visszacsorog azoknak a helyieknek a zsebébe, akiknek a földjén felépülhetett a kabin, illetve hogy az isten háta mögött a foglalást követően egy egyszerű számkóddal lehet bejutni. Nagy ötlet! De az is az, hogy

miközben biztos, hogy egy lélek nincs a környéken, és végtelen kuss uralkodik, ha bármi gebasz van, egy külön erre felállított segélyvonal is létezik.

Ha arra jársz, itt bookolhatod a Lorraine nevű kabinkát!

(via Inhabitat)

Igazán kifinomult magasélet: megjött a Roadster print! Lapozz bele, rendeld meg, élvezd! (X)