keresés menü

A füles, ami nem csak kábelmentes, és 20 órán át bírja, de végre szemrevaló is

Szerencsére, ahogy a gasztroforradalomban felismerték a szakácsok, hogy ma már nem nagyon adhatnak fonnyadt zöldséget és mellé rágós húst, mert az emberek tudatosabbak lettek; ahogy a telefongyártók érzékelik, hogy ma már az a minimum, hogy alkonyatban is közel zajmentes képeket tudjunk lőni a zsebkütyüvel; ahogy mára a kedvenc sorozataink is nagyjátékfilmes igénnyel készülnek, – úgy a zenehallgatási elvárásaink is megnőttek.

Ma már nem luxus, hanem alapvetés, hogy a fejhallgatónk jól szóljon, de ennek tetejében egyre inkább vágyunk a dizájnmegfontolások érvényre juttatására. A Panasonic pedig most jött, és eleget tett ennek. Ezzel:

A kecses cucc, az RP-HTX80B fejhallgató a legmodernebb audiotechnológiát ötvözi azzal a jellegű retrospektív megjelenéssel, ami a digitális fényképezőgépek piacán újra menővé avatta az analóg kinézetet.

Most ugyanezt kapjuk, csak mellé még Bluetooth-kapcsolatot is. Mágia!

Külön jó hír, hogy a felhasználók akár 20 órán keresztül élvezhetik gubancolódó kábelek nélkül a folyamatos zenelejátszást. A nulláról a fejhallgató akkumulátorának maximális töltöttségéig nagyjából három és fél órára van szükség, ami nagyon gyorsnak számít ebben a termékkategóriában.

A füles neodímium mágnest alkalmazó, 40 milliméteres hangsugárzója telt és “magával ragadó” hangzást szólaltat meg. Az akusztikus basszusvezérlés optimalizálja a hangsugárzó mozgását, hogy éles és dinamikus mélyek keletkezzenek, amelyek prémium hangminőséget nyújtanak az edzőtermi vagy a futás közbeni zenehallgatásnál is.

És tényleg lehet mozgásos tevékenységek között is csapatni vele, ugyanis a letisztult drótpánt pontosan illeszkedik a fejre, és a puha, kifogástalanul záró fülpárnák optimális mértékben tartják a fejhallgatót a fülön, hogy maximálisan kényelmes legyen a viselete. (A nyakra ejtve meg már-már ékszer, haha!)

Ezenfelül beépített mikrofon gondoskodik a telefonhívások kihangosításáról utazás közben, amely ideális funkció a teendőkkel teli hétköznapokra.

A Panasonic fejhallgatója matt felülettel, négy színben kapható: fekete, jeges szürke, burgundi és okkersárga. A RP-HTX80B a legjobb választás, ha egy stílusos, csúcsminőségű fejhallgatót szeretnél mindennapi használatra.