Kevés kellemetlenebb dolog van annál, mint amikor elhagyjuk a pénztárcánkat benne az összes fontos iratunkkal, bankkártyával és szeretteink fotóival. Igazából a pénz annyira mellékes, hogy már az szerencsés esetnek számít, ha a Névtelen Megtaláló csak a kápét vámolja le belőle.

A Mijlo okosbukszái erre a fenyegetettségre kínálnak megoldást. Két praktikus és mutatós bőrpénztárcájukba valamint a nagyobbacska kézitáskájukba egy olyan chipet ültettek, ami kapcsolatban áll az okostelónkkal.

A hozzá tartozó, egyszerű kis applikációban mindössze távolságot kell megadni, aminél ha távolabb kerülünk a pénztárcánktól, akkor a telefonunk rezegve-csörögve integet, hogy hahó, épp elhagyod a pénztárcád!!! Te pedig boldogan üthetsz a homlokodra, hogy én hülye!

Amennyiben annyira lükék lennénk, hogy az épp kikapcsolva lévő app mellett hagyjuk el a pénztárcát, akkor ő még mindig emlékszik arra, hogy merre látta legutóbb.

És ezzel még nincs vége! A pénztárcák promózása gyanánt ugyanis készült egy szuper interaktív honlap is, ahol egy hatalmas, zsúfolt irodában keresgélhetjük a technika történetének híres szereplőit. Ahogy a pénztárcánkat is szoktuk a Mijlo appja előtti időkben, hogy a keresgélés élménye is megmaradjon. Ez a játék errefelé csekkolható.

Akinek pedig megtetszettek a bukszák, az a Mijlo kickstarteres oldalán tud tovább téjékozódni.

Igazán kifinomult magasélet: megjött a Roadster print! Lapozz bele, rendeld meg, élvezd! (X)