keresés menü

Nem, ettől sem leszel fotós

Az Instagramot lehet imádni meg baromira gyűlölni, egy biztos: kikerülhetetlen jelenség lett. Hogy előnyei – azonnali megosztás, saját profil, korlátlan feltöltés, számtalan stílus használata, az analóg hatás elérése egy gombnyomással – mennyire mennek a „minőség“ rovására, és hogy eleve lehet-e kvalitásról beszélni ebben az esetben, ezt mindenki döntse el maga.

Na de mi a helyzet akkor, amikor fordul egyet a dolog, és az Instagram ad inspirációt azonnal nyomtatható képek elkészítéshez?

Az a helyzet, hogy a C&A Marketing  és a Polaroid közreműködésével Socialmatic néven 2014 első felében jelenik meg az első ízig-vérig kézzelfogható… Instagram. A dizájn tökéletesen hű maradt az alkalmazás mára már mindenhol felismerhető ikonjához, s a Polaroid-gépeknek megfelelően ez is képes lesz azonnali képkészítésre – nyomtatott és digitális formátumban egyaránt. Négyféle változatot ígérnek 16 és 32GB-os tárhellyel, QR-kód printerrel, érintőképernyővel.

A sikeres indulás szinte garantált,  alap partikelléknek tűnik – bár egy kistáskába alig ha befér -, de hogy mennyire lesz újító hatása a fotózás terén és mennyire hiszi majd mégjobban mindenki magáról, hogy fotós lett, az körülbelül másfél év múlva kiderül.

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥