keresés menü

Nem kevésbé különleges a bicikli, mint amilyen szép a promóvideója

Hihetetlen, hogy a hollandok ott ülnek egy teljesen tökéletes biciklis kultúra tetején és még mindig képesek bedobni egy-egy új ötletet a bringás világba. Rendkívüli módon szerethetik a kétkerekűeket, talán ez lehet az oka. Mindezt aláhúzza egy újabb különleges kiskerekű bringa létrehozása is, aminek a promóvideója legalább annyira elüt a megszokottól, mint maga a bicikli.

Kis bicikli nagy elméknek – ez lehet a Minute Bicycles mottója. Merthogy ez a járművet apró kerekei, de mégis városi használatban kényelmes mérete teszi különlegessé. Olyan kicsi, kompakt, egyszerűen kormányozható és könnyű bringáról van szó, ami kinézetében felidézi a kempingek fankiságát, de mégis szörnyen elegánsan minimalista, meg hát a vázgeometriája sem az a megszokott.

Na de addig is: keresd meg az eltérést az alábbi két kép között!

Egyébként egy elegáns fekete acél kerékpárról beszélünk, amiből férfi és női változat is létezik. Simán leparkolható az Andrássyn pöffeszkedő mattfekete Bentley mellett, de bőven nagyobb egyéniséget is feltételez. És most, hogy az előbb a játék is megvolt, jöhet az emlegetett videó:

Még néhány tény: a Minute tervezőjét Elian Veltmannak hívják, az általa Hollandiában megrajzolt bicikliket kézzel szerelik össze Belgiumban. A Minute egyediségéhez hozzá tartozik, hogy első körben csupán száz sorszámozott darabot hoznak belőle forgalomba, amiket előre le kell foglalni. Egyelőre van még belőle bőven, de aki szeretne kifizetni ezért a fekete kiskerekű bicikliért 695 eurót, az május végén már tekerheti is.

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥