keresés menü

Minimál üzenetet a kulcstartóra!

Ugye mindenkinek megvannak ezek a klasszikus, fröccsöntött, és kellőképpen rusnya kulcstartók, rajtuk a kellőképpen rusnya filctollas írással? Na ez az, amit mindenki inkább rejteget, mintsem odavágja az asztallapra gyönyörködtetés gyanánt (mondjuk épeszű ember önszántából nem is rak ilyet a kulcsaira, régi irodákban és magánszállásokon inkább találkozunk velük). Ennek azonban nem kell így lennie! Mert lehet így is:

keytags1

A Variouskeytags három feles áráért kínálja ezeket a kulcstartókat, amik félúton vannak a háborús dögcédulák és az elegáns hotelszobás fémlapocskák között, és mindegyiken egy-, de legfeljebb kétszavas üzenetek mondanak el valamit a viselőjéről.

Vagy nem mondanak el. Ugyanis egyes szavak orrbadörgölően profánok (slut, twat), mások egyszerűek, és tényleg azt jelölik, amihez tartoznak (studio, atelier, apartamento), esetleg konkrét helyszínekről lettek elnevezve (brooklyn, princeton), de van itt humor (liquor cabinet, rain man) és szándékos értelmetlenség is (thanks).

keytags2

Csupán azért kár, hogy saját szóötleteket nem gyártathatunk le velük (persze egyéb helyeken erre is nyílik mód), de még így is bőségesen lehet válogatni az opciók közül, úgyhogy aki nem sajnál erre 15 dolcsit (plusz ötöt a shippingre), annak uccu.