keresés menü

Miért ne nyitnád meg az újévet pofásra dizájnolt falinaptárakkal?

A kínai horoszkóp szerint 2014 a Ló éve lesz (egészen pontosan január 31-től), vagyis jön a lendület, a tűz, az erő, a dinamika! A megfelelő produktivitás azonban nem mindig kezd szárnyalni magától, a kora reggeli csipatörölgetés közben jól jön egy kis rásegítés, akár valamiféle motiváló képi kontent révén. Mutatunk is néhány csettintésre méltó naptárat, amit ki lehet aggatni a szobába, és kreativitással töltődni fel általuk. A hivatkozások mögött lehet rendelni őket!

Minimál geometriapornó
A hannoveri Snug Studio falinaptára alighanem egy csomó webgrafikus álma, fehérben és puharózsaszínben érkezhet 4800 forintért, és annyira míves, hogy szinte kiált a keretért.

snug
Holdfázisos megőrülés
Jónéhány ősi nép a hold dagadásával-fogyásával követte az idő múlását, az égi kísérőnket övező misztikusságot övező izgalom pedig azóta sem múlt. Miért ne újítanánk be a portlandi Christy Nyboertől ezt itt, főleg, hogy arany, ezüst és króm változatokban is kínálja? 9000 forintért vihető.

moonn

Star Wars x Cukiság x Naptár
Gombszemű Yoda, simogatnivaló Vader, és Boba Fett, aki mintha egy óvodás jelmezverseny résztvevője lenne! Geek dili, és 4000 forint alatt a miénk lehet.

starwarscal

Előre, hegymenetben
Pam Lostracco torontói grafikust Thaiföld és Laosz hegygerincei inspirálták, amikor kigondolta ezt a kalendáriumot. A dátumok vándorként gyalogolnak végig az íveken, mi pedig 8000 forintért juthatunk hozzá mindehhez az előző link mögött.

2014hegy

A naptár, lejárati dátumokkal
Na, ez biztosan nem fog lejáratni minket, HAHA! Veszettül kreatív darab, hiszen a minőségét megőrzi-típusú dátumok mindenféle földi jó hátuljáról kerültek fel rá, főleg élelmiszercsomagolásokról és gyógyszerekről. Ráadásul jár hozzá ötven darab újrahasznosítható naracsszínű post-it is, ha valamelyik dátumhoz valami fontosat szeretnénk rendelni.

expcal

Földanya- és Finnországbarátoknak
Tombolhat kint a szürke tél, a Helsinkiben székelő művész, Marimekko színes és természetközeli formulái állítólag képesek felrázni egy rideg szoba hangulatát.

marimekko

Elvakult időfanatikusoknak
Apály, dagály, hold így, hold úgy, hol járunk? Enyhe kényszereseknek ideális naptár, ráadásul 96×63 centis méretével mindig az arcunkba fog dörgölőzni.

obsess

A könyvolvasásra ösztökélő
Táblagépforradalmat írunk, ma már egyre gyakrabban lapozunk ujjbeggyel, és egyre ritkábban jutunk el a legfaszább kiskörúti antikváriumokba. De ennek nem kell feltétlenül így lennie! Ezt üzeni legalábbis a LutherVintagePrints naptára, amit nem postán kapunk, hanem digitálisan kapjuk meg a printeket, amiket aztán mi magunk nyomtathatunk ki.

booky

Számmisztika- és gradienshívőknek
Minimállal kezdtük, zárjuk is azzal: a David Bennett-féle This Studio alkotása az alábbi, ami nem lihegi túl önnön magát, csak számokkal operál, amik közül a sárgák jelzik a hétvégéket – és egyébként az egész naptár szép lassan sárgába borul, ahogy az egyes hónapok vége felé közelítünk.

grad

Teljen jól az év!