keresés menü

Grafikus ilyen mókás weboldalt még nem hegesztett magának, mint Mariano Pascual

A kreatívok tengeréből látványosan kibukkanni nem kicsit nehéz, de egy eredeti portfólióval nem lehetetlen – sőt, ennél fontosabb igazából nincs is, ha az ember meg akarja mutatni, milyen ő, és milyenek a munkái.

És bár a Behance és az Instagram ilyen szempontból a legjelentősebb platformok, a saját szájt erejét még mindig nem tudták lenyomni, köszönhetően az utóbbi végtelen alakíthatóságának. És itt meg is érkeztünk az alábbi teremtményig:

Az argentin Mariano Pascual honlapja itt érhető el, és bámulatosan megragadható rajta egy-két perc leforgása alatt az illusztrátor személyisége és stílusa egy füst alatt. Ő maga azt mondta, ráunt a korábbi minimalista és unalmas és statikus portfóliójára, ami semennyire sem árulkodott őróla.

Olyasmit akart,

“ahol az emberek eltöltenek egy kis időt, amin át megismernek engem, és azt, ahogyan közelítek az interakció kérdéséhez, egy újfajta látásmódot kínálva. Ez egy átjáró, hogy alámerülhess a világomba.”

Az Achos! nevű barcelonai dizájncéggel így összerakták ezt a szellemes, desktopot leutánzó oldalt, amit végigkattintgathatunk, és mindenféle vidám apróságokat tudunk ezzel előidézni, meg kakukktojásokat felfedezni.

De nem is lövünk le poénokat, még egyszer itt a link, lehet szórakozni! És tanulni belőle. Ne feledjétek megkattintani az Explorer gombot is!!!