keresés menü

Már ilyen is van: kannabiszpatika luxuskivitelben, Colorado államban

2014 januárja óta van olyan szerencsés helyzetben Colorado, hogy a marihuána kereskedelmét törvényi keretek közé terelték, nyíltak is szépen sorban az új piac új kiszolgáló egységei. És ahogy az lenni szokott, mindenki a maga módján igyekszik megfogni a vendégeket – ez a bolt Aspenben például azzal, hogy csilivili külsőségekkel fogadja őket. Jordan Lewis alapító már 2009-ben megnyitotta patikáját, de a legalizációt követően gyorsan végrehajtott pár átalakítást, így lett átlagos gyógyszertárból olyan hely, ami kívülről leginkább a fancy ékszerüzletekre emlékeztet:

Kendert a kenderboltból:

A Yahoo egészen odáig ment a boltról szóló írásában, hogy “ha nem te vagy a fű Ralph Laurenje, ne is álmodj arról, hogy fűboltot nyitsz Aspenben.” Egyébként a nagy divatcég shopjától nem is olyan messze van a Silverpeak Apothecary, aminek ráadásul ilyen szexi webkikötője is van.

 

És nem csak külsőségekben gondoskodnak a vásárlóról: Lewis tulajdonos úr szerint képzett személyzet várja a kérdéseket, szívesen segítenek azoknak, akik mondjuk évtizedekkel ezelőtt, szilaj hippiként – vagy nem hippiként – ismerkedtek meg a zölddel, de idős korukra már nem nagyon tudják, milyen a mai kannabisz, és mire kell ügyelniük. Arról nem beszélve, hogy már ehető produktumokkal is foglalkoznak, például THC-tartalmú gumimaciszerű édességgel, sütikkel és csokoládéval is tudnak szolgálni. Ja, és vajon mit mondott a helyi seriff, amikor megnyílt a renovált bolt?

“Jó látni, hogy felelősségteljesen csinálják. Egy jól kigondolt projektnek tűnik.”

(via Hypebeast, Yahoo)