keresés menü

És akkor a Louis Vuitton úgy döntött, nyit egy éttermet

És kávézót.

És mi pedig akkor megmutatjuk, rajtunk ne múljon, szó ne érje a ház elejét, és így tovább. Jönnek a képek, aki meg akar, olvashat is egy keveset róla.

Szóval február első napján nyitja meg kapuit Oszakában, és ezzel együtt ez az első alkalom, hogy a párizsi divatház átevez a kulináris luxus ingatag vizeire is – miközben persze egy percig sem gondoljuk, hogy agyonkritizálható ételeket fognak itt felszolgálni, már csak azért sem, mert a kaják Yosuke Sugától, a 31 Michelin-csillagos szuperséf Joël Robuchon egykori pártfogoltjától érkeznek majd.

Igaz, első blikkre inkább mondanánk azt (főleg az előző kép alapján), hogy egy milliárdos tőkebeöntést kapott friss startup kötelezően patent, vizuálisan lehengerlő irodáját látjuk, aminek minden sarkába el lehet vonulni egy laptoppal, bár itt már inkább néz ki tényleg étteremnek:

A koktélozós teraszka viszont megint inkább valami hiperlaza munkehelyet idéz. Bár, ha belegondolunk, hogy a Louis Vuitton egy munkahely, ahol sokan dolgoznak, akkor igazából helyben is vagyunk, haha:

Tehát még egyszer, a Le Café V és Sugalabo V névre hallgató helyeket a következő hónap elejétől lehet felkeresgélni.