keresés menü

Friss, informális, inspiratív: ilyen lesz a Lego új dániai főhadiszállása

Eddig is előszeretettel villantottunk már ezeken a hasábokon mindenféle irodakomplexumokat kívülről és belülről, hiszen ezek is Urbánus Létünk Jelentős Életterei. Arról nem beszélve, hogy egy csomóan csak messziről piszkálgatva reménykedhetünk abban, hogy egyszer majd egy ilyenben melózhatunk, viszont addig is legyen valami, amivel meg a főnökeink fülét piszkálgathatjuk. Például ezzel a poszttal. Hogy nézze csak meg, hogyan lehet tuningolni a munkakedvet.

A SoundCloud sörfőzőüzemből átalakított, a LinkedIn erősen színezett, vagy a kézműves termékek legnagyobb online piactereként működő Etsy hiteles szellemiségű épülete után itt a Lego leendő központja Billundban, amit a fenti videó nyálcsorgatást előidézően vázol fel.

Mondanunk sem kell, a világ leghíresebb játékának stílusjegyei minduntalan és mindenfelé felbukkannak majd benne, például ilyen sárga belső terek kötik majd le a tekinteteket:

Fontos jellemzője lesz pedig, hogy “informális és inspiratív atmoszférát” teremt, amit mondjuk el is lehet várni a Legótól, hiszen véletlenül sem azt képzeljük róla, hogy tüchtig módon megkötött nyakkendős emberek járnak majd be ide dolgozni matt bőr aktatáskákkal.

A nagy mű a skandináv CF Møller tervezőképességeit dicséri.