keresés menü

Készíts lámpát úgy, hogy hazai dizájnerek lesznek a mentoraid!

Én személy szerint világítótestbuzi vagyok, engem el is gondolkodtatott ez a felhívás, mert ha valamin, akkor azon nagyon tudok kattogni, hogy egy helyiség, ahol vagyok, jól legyen bevilágítva, csak semmi éles fények, puhán essen a falra, 4500 Kelvin fölé ne nagyon menjünk, köszi.

Most három tervező állt össze, hogy aki akar, az beleshessen a kulisszák mögé, és megtanulhasson összeszerelni egy egyedi lámpát.

Három workshop lesz, három tervezővel, velük:

Pataki Dávid // PDSIGN

Pataki Dávid és Sárközi Lilla alapította a PDSIGN stúdiót – műhelyükben bútorok, lámpák és kisebb tárgyak készülnek. Stílusukra jellemző a fantázia és a sokszínűség, előszeretettel hasznosítanak újra régi anyagokat. Többféle sablon közül választhatod ki majd egyedi lámpádat, melyet Dávid segítségével kivágunk és összehajtogatunk.

Franta Ági // frantaagi .LÁMPÁK.

Franta Ági korábbi lámpa alkotásai között kötött burákat, állatos mintákat is láthattunk, melyek épp olyan nagy sikert arattak a felnőttek, mint a a gyerekek körébe. Az új darab, a stAArlighttervezésekor Ági újrahasznosított anyagot választott a lámpák alapanyagának. Fontosnak tartotta, hogy a fény és a design mellett színt is vigyen a térbe, ugyanakkor mindenki számára elérhető legyen. Hajtogasd, patentold, díszítsd, pecsételd egyedi lámpádat Ágival.

Koralevics Rita // PAPER UP!

A workshopon Koralevics Rita grafikusművész avat be minket az általa megálmodott és létrehozott, hulladék papír masszából készült Paper Up! tárgyak elkészítésébe. Minden résztvevő egy kisebb PAPER UP! lámpabúrát kap, melyet Rita útmutatásával fejezhet be. A búrákat együtt lakkozzuk és igény szerint festjük. A végeredmény egy környezetbarát, tartós, egyedi lámpa, melyre biztosan szívesen pillantasz majd a lakásod bármely pontján.

Fontos, hogy a november 15-én, 22-én és 29-én sorra kerülő workshopokon maximum nyolc fő tud részt venni alkalmanként, tehát érdemes igyekezni. A részvételi díj 9500 forint, jelentkezni az info@tilka.hu címen lehet, ez meg itt a Facebook-esemény.