keresés menü

Júniusban is duplázik a WAMP dizájnvására

Júniusban is két alkalommal, 06.16-án és 30-án már hamisítatlan nyári hangulattal várnak mindenkit a magyar tervezők az Erzsébet téri sétányon. Közel száz tervező kínálatából válogatva, szakértő segítségükkel könnyedén összeállíthatjuk az idei nyár legstílusosabb szettjét. A belvárosi medencepart és a napernyők hűsítő árnyéka pedig igazi nyári hangulatba hozzák a design szerelmeseit június utolsó hétvégéjén is!

Az MZF màrka, régóta szerette volna kipróbálni magát a cipők terén, de ehhez hosszú út vezetett a tervezéstől az első darabok kivitelezéséig. Mezőfi Andrea a ruhatervezés mellett első lépésként magánúton megtanult cipőt készíteni és a bőrrel bánni.

Tervezéskor pedig olyan lábbeliket álmodott meg, ami minden helyzetben megfelel az elvárásoknak – legyen szó hétköznapról vagy ünnepi eseményről. A kényelem és praktikum mellett pedig természetesen fontos az egyedi megjelenés, így bármilyen viseletbe könnyedén beilleszthető, anélkül hogy a kényelemről le kellene mondanunk, és nem kell felesleges, egyszer használatos darabokba befektetnünk.

Doripopp egy budapesti bicikli kiegészítő márka. Doripopp missziója, hogy termékei által a biciklisták különlegesek és stílusosak legyenek. Hogy hogyan? Kreatív kiegészítőkkel, amik harmóniában vannak a kerékpárosok stílusával.

A Doripopp márka fő profilja a cserélhető bicikli kosár huzatok, melyek koncepcióját és dizájnját a tervező, Dóri találta ki. A kosár huzatok univerzálisak, úgy lettek kialakítva, hogy sokféle különböző kosárra ráilleszkedjenek. Azon felül, hogy igazán mutatósak, még praktikusak is. A termékek premium minőségű anyagok felhasználásával készülnek, igen nagy figyelmet fordítva a részletekre. Közel 100 féle minta közül lehet választani, így mindenki megtalálhatja a számára tetsző darabot.

Fibi Hanna, a FiBi Clothes márka tervezője már több mint 10 éve készít női ruhákat. A márka fő küldetése a fenntarthatóság az újrahasznosítás által. Így minden darab ennek a jegyében készül. Fő termékei mind újrahasznosított kendőkből készült lenge ingek, így mindenből egy darab készül, ezért biztosak lehetünk benne, hogy különleges darabbal gazdagodik ruhatárunk.

A rendezvény gyerek-és kutyabarát! További infó: www.wamp.hu

Tűz tartalom 🔥