keresés menü

Végre úgy fotózhatunk az iPhone-nal, mint egy tisztességes fényképezőgéppel

  • nem kell többé attól fosni, hogy a telefonunkat kinyújtsuk egy ablakon vagy egy szakadék felett, mert végre rendesen meg tudjuk fogni, a leesésnek esélye sincs
  • nem kell többé attól tartani, hogy nem találjuk el a képernyőn az elsütőgombot, aztán bosszankodni, hogy megint nem kaptuk el az Élet Pillanatát
  • nem kell többé két kézzel fogni
  • nem kell többé lehúzni a kesztyűt
  • nem kell többé a telóra bízni a fénymérést

Többek között ezeket kínálja a Kickstarter-oldala alapján már mindenképpen sorozatgyártásra készülő Pictar markolat, amibe csak bele kell csúsztatni az almásmobilt, és végre úgy lehet megfogni, mint egy normál fényképezőt: ergonomikusan, kényelmesen, biztonságosan. Óvatoskodás nélkül. És persze fizikai gombok teszik könnyebbé a használatot.

A kiegészítő mindennek tetejében nem bluetooth-szal, hanem ultrahang révén kommunikál a hozzá tartozó appal, így elvileg kevesebb energiát is zabál, ami meg extraomegamenő infó, hogy például külső vakut is fel tudunk hozzá pattintani.

Négyestől a 6S típusú iPhone-ig mindegyik típushoz legyártották a Pictar-markolatot, és azt mondják, mindenképpen gondolni fognak a jövőbeli modellekre is.

Tűz tartalom 🔥