keresés menü

iPhone 12 kamera = őrület

Lassan tényleg kidobhatjuk a kompakt fényképezőnket?

Magyar idő szerint kedd este hétkor lezajlott az Apple Event, amit várt a fél planéta: almássiék bemutatták az iPhone 12 felségjelzésű tételt, amiről az elmondottak alapján tényleg igaz lehet, hogy nincs még egy hozzá fogható az okostelefon-bizniszben.

Miután nem techmag vagyunk, nem részletezünk mindent, ahhoz elég átnyergelni az Apple hivatalos oldalára. Amiért ez a poszt létrejött, az az, amire az emberek tetemes része alkalmazza a mobilját: képalkotásra. Fotózásra. Instázásra, na. És amire ez a lencse képes, azért nem csoda, ha sokan képesek lesznek holnap megrohamozni a boltokat (pedig egyelőre csak előrendelhető a szajré, haha).

Igazából szeretnénk csak megmutatni a screenshotokat, amit lőttünk az Apple live streamben.

Hát így fotóz az iPhone 12.

Nézzük meg ezt az ellenfényben is ragyogó arcot:

Gépi tanulás segíti ugyanis a kamerát felismerni, mi van a képen, és annak megfelelően módosítja itt-ott az élességet, színeket, fehéregyensúlyt, kontrasztot.

Az éjszakai mód pedig már a széles és az ultraszéles látószögű kamerán is munkába áll. Csillagok!!!!!!!

WOW.

Ez meg itt egy éjjeli szelfi a frontkamerával. VAKU NÉLKÜL.

Beteg részletgazdagság széles látószögben:

Ez pedig egy portré gyenge fényviszonyok között.

A videóról pedig már nem is hebegünk sokat, tényleg, azt már nézzétek meg a saját szemetekkel, odapörgettünk nektek a hivatalos Apple bemutatóstreamben, csak rá kell böknötök a playre. Ezek után egyáltalán nem fogunk csodálkozni, ha az alacsony költségvetésű filmek iparában is megjelenik az iPhone 12. De az ilyen Las Vegas-i nászutakon biztosan:

Tűz tartalom 🔥