keresés menü

Most less be az Instagram új New York-i irodájába!

Úgy egy hónapja nyitotta meg új irodakomplexumát mindenki kedvenc fotómegosztója, amiről lassan már az a mondás, hogy az öregecskedő Facebooknál is fontosabb platform, mert hát szimpla, friss, és egyetlen kézmozdulattal előrántható a farzsebből.

Az a legkevesebb tehát, hogy az ott dolgozók egy ultracool helyen dolgozzanak.

És itt álljunk csak meg egy pillanatra, mert érdemes megjegyezni, hogy az instások első csapata még összetolt asztalok mögött kezdett melókázni 2010-ben. Aztán San Francisco South Park nevű környékére, majd miután 2012-ben a Facebook felvásárolta őket, a Facebook mellé költöztek, nyilván.

Most pedig itt tartanak. Figyelemreméltó kis terekkel, például arra is ügyelve, hogy aki félre akar vonulni a nagy egybeterek zajától, az megtalálja a számítását ilyen kis csendespihenőkkel – ezt itt a könyvtárnak hívják:

És akkor vannak még további, a klasszikus irodaasztaloktól elkülönülő (de azért nem annyira!) helyszínek, mint ezek:

A munkavállalók persze minden egyebet megkapnak a konyhában is, ami fullosan szerelt, alig van kaja, amit itt ne lehetne megtalálni, és még egy dzsúz- és fagyibár is elfért benne.

A tervezők továbbá mindenféle installációkkal tűzdelték meg itt-ott a tereket, talán épp azért, hogy legyen mint instagramozni az ide betérőknek. Fifikás, innit?!

És persze nem maradhat el az automata sem, amiből itt nem gagyi kávét lehet vásárolni, hanem mindenféle tech-barát kütyüket, telefontoktól a töltőkábelig. Alap.

(via)