keresés menü

Inspiráló dizájnelmélet: kerekasztal csütörtök este a Fogasban

Sikersztorik hőseivel folyik ma este diskurzus az Akácfa utcában: a MOMÉs szervezők olyan hazai tervezőket látnak vendégül, akik a magyar közönség meghódításán túl a külföldi piacon is elismertek.

Így például este fél 8-tól jelen lesz Kele Ildi és Balázs Áron, annak a KELE Clothing brandnek az alapítói, amivel Berlintől Firenzéig megmutatták már a világnak, hogy igenis akad keresnivalónk az európai divatszcénában, illetve aminek idei tavaszi / nyári kollekciója nálunk, az Urbanplayeren mutatkozott be először. Róluk van szó:

kele

Aztán érkezik még Szépvölgyi Viki a LOFFICE-tól, Budapest zászlóvivő közösségi loft irodájától (lásd a lenti képen), ami már megnyerte Az Év Irodája Design Díjat éppúgy, mint ahogyan harmadik helyezettek lettek a Zöldiroda Versenyen. Nyilván ő is tud majd mondani okosakat.

lofisz

Végül mikrofonhoz járul még Bence Simonfalvi és Kertész Attila, a pos1t1on Kollektíva alapítói, akiknek elég a Behance-oldalára félvállról rápillantani, hogy leessen, ők már régen nem a kispályán tanulják a felszállást.

position

Rokoszenves?

Facebook-eseményhez erre tessék.