keresés menü

És akkor az IKEA előállt egy rakás cuccal, amikről azt mondják, a zenei fesztiválok inspirálták őket

Mindenki kedvenc svéd bútoráruháza eddig sem szűkölködött a figyelemfelkeltő ötletekben, gondoljunk a stresszoldó felnőtt-kifestőkönyvükre, a menekültkérdéshez hozzászóló dizájnötletükre, vagy a szűkös szobák okos berendezését ábrázoló videóikra. Most meg itt van ez, amit imádni fognak a tinédzserlelkű popart-rajongók. Vagy nem.

Az Ikea egy sajtóanyagban azt mondja, a SPRIDD kollekció – amin Kit Neale brit divattervező is dolgozott – a modern nomádokat célozza és az önkifejezést ünnepli. És nem csak a szuperfüggetlen, életet élni akaró fiatalok inspirálták, hanem például a zenei fesztiválok is. (Amikre nyilván járnak a szuperfüggetlen fiatalok.)

“Nagyon izgatottak vagyunk a kollekció miatt, amit azért raktunk össze, hogy felszabadítson, anélkül, hogy rád nehezedne!”

– mondta Janice Simonsen szóvivő, és jelentsen bármit is.

Az IKEA ráadásul ki is lépett a megszokott medréből, és az életet élő szuperfüggetlen nomád fiatalokra szabott lakberendezési göncökön – falra akasztható, összecsukható fotelke, ön-öntöző cserépszett, ilyesmik – túl már ruhákkal is előálltak. A véleményezést mindenkire ráhagyjuk.

(via)

Tűz tartalom 🔥