keresés menü

Így néz ki, ha a kutyákra is gondolnak egy iroda tervezésénél

Mondjuk ez a minimum, amit elvárhatunk egy cégtől, ami ebeknek tervez játékokat és más apróságokat.

Ezen az első képen még olyan nagy extraságokat nem is lehet felfedezni, azon túl, hogy az egyik munkavállaló egy dalmatával sétálgat körbe éppen, amire éppen egy németjuhász-szerű karakter veti villámló tekintetét balról:

Itt azonban már megfigyelhetőek azok az emeleteságy-szerű beülő sarkok, amik kialakításukkal a gazda-kutya párosokra lettek optimalizálva – a beépített itatótálról nem is beszélve:

A kutyarajz a balon mindent megmagyaráz.

A bő 2044 négyzetméteres helyen egyébként költségkímélő anyagokat alkalmaztak, tekintettel a négylábúak kiszámíthatatlan magatartására, ráadásul a dolgozóknak nincsen kijelölt asztala: mindenki ott dolgozik, ahol éppen kedve van (és ahol hely akad). Rendes asztalok, álló workstationök és mindenféle térbútorok szolgálják a számos dolgozási lehetőséget, és hát nyilván olyan is van, hogy két eb nem annyira kamázza egymást, így el lehet vonulni egymástól akár egészen távol.

Persze a vállalat játékai is szem előtt vannak:

Az egész annyira csini, hogy még kutya nélkül is bemennénk coworkölni. Egyébként ennek a stúdiónak köszönhető a messziről is szépséget ugató dizájn.