keresés menü

Holy shit! Kreatív rémálom a vécében

9

Gerben Grotenhuis és Marc Marselje gondoltak egy nagyot, és alapítottak egy dizájnstúdiót Ducktape néven. Az irodájukban, ami korábban bankfiókként funkcionált, kétrészes retyókat találtak, amik egy kis italozás közben kellőképpen beindították a fantáziájukat. A két jóember azon kezdett gondolkodni, hogy mi a szart is kezdhetnének a két, szinte teljesen egyforma árnyékszékkel. Nem is szarakodtak sokat: kitalálták a Toilet Diaries projektet, azaz a WC Naplókat, ami arról szól, hogy teljesen őrült és rendkívüli részletességgel kidolgozott szituációkba keverednek a saját mellékhelyiségeikben.

26

A fotók között van viking partraszállás, világháborús jelenet, kétezres évek elejét idéző LAN-parti, szülészet, fogászat, zombi apokalipszis és még rengeteg teljesen agyament ötlet. A két holland fotós ezzel olyan művészi szintre emelte a vécében fotózást, amivel nehéz lesz felvenniük a versenyt a csücsörítős/pucsítós tiniknek.

Érdemes követni a Facebook oldalukat, ahova folyamatosan pakolgatják fel az újabb agyszüleményeiket, de ha esetleg épp nagydolog közben nézegetnéd őket, akkor itt rendelheted meg a képeket naptár formában.

  
  
  
  

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥